Është autore e librit me poezi "Një udhë për në shtëpi", botuar në Tiranë në 2007, nga shtëpia botuese Morava. Ka botuar cikle me poezi dhe prozë ne disa gazeta e revista shqiptare, si Ars, Drita, Fjala, Mehr Licht, Poeteka, Ars Poetica;  poezinë "Nata e të vdekurve" (The Night Of The Dead) në revistën Quiddity International Literary Journal;  

poezinë "Lulet e turpit" (Flowers of Disgrace) në antologjinë Scars—Choice of World Poetry about War, Oppression, Slavery- Anthology Project in cooperation with Croatian PEN Centre.

 

Libri i saj i parë poetik në gjuhën angleze del nga shtypi në 2016, botim i Guernica Editions, Toronto.